Subtraction within 20

Chalkplay teamMathsGrades 1–28 questionsWhack-a-word makerEnglish
Copy & edit
Whack-a-word
15 − 7 = ?879

Game options Saved per activity

For Whack-a-word. Sound and theme change straight away; other options start the game again.

Questions and answers

· 8 questionsShow answers
  1. 1. 15 − 7 = ?
    • Correct answer: 8
    • 7
    • 9
    • 6
  2. 2. 12 − 5 = ?
    • Correct answer: 7
    • 6
    • 8
    • 17
  3. 3. 18 − 9 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 11
    • 7
  4. 4. 14 − 6 = ?
    • Correct answer: 8
    • 9
    • 7
    • 10
  5. 5. 11 − 4 = ?
    • Correct answer: 7
    • 6
    • 8
    • 15
  6. 6. 17 − 8 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 10
    • 11
  7. 7. 13 − 7 = ?
    • Correct answer: 6
    • 7
    • 5
    • 20
  8. 8. 16 − 9 = ?
    • Correct answer: 7
    • 8
    • 6
    • 9

Leaderboard

No scores yet. Play it live and the class's scores appear here.