Division facts

Chalkplay teamMathsGrades 3–58 questionsSpace race quiz makerEnglish
Copy & edit
Space race
56 ÷ 7 = ?879

Game options Saved per activity

For Space race. Sound and theme change straight away; other options start the game again.

Questions and answers

· 8 questionsShow answers
  1. 1. 56 ÷ 7 = ?
    • Correct answer: 8
    • 7
    • 9
    • 6
  2. 2. 45 ÷ 5 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 7
    • 40
  3. 3. 72 ÷ 8 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 7
    • 6
  4. 4. 36 ÷ 4 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 6
    • 32
  5. 5. 63 ÷ 9 = ?
    • Correct answer: 7
    • 6
    • 8
    • 9
  6. 6. 48 ÷ 6 = ?
    • Correct answer: 8
    • 7
    • 6
    • 9
  7. 7. 100 ÷ 10 = ?
    • Correct answer: 10
    • 1
    • 100
    • 90
  8. 8. 81 ÷ 9 = ?
    • Correct answer: 9
    • 8
    • 7
    • 72

Leaderboard

No scores yet. Play it live and the class's scores appear here.